Modele de cereri la cedo

Cereri de măsuri provizorii (pratique Instrucţiuni) ARTICOLUL 34. Cereri individuale. “Curtea poate fi sesizată, printr-o Cerere, de orice persoană fizică, organizaţie neguvernamentală sau Grup de prise Care se pretind victime ALE unei încălcări de către una dintre înaltele părţi contractante a Drepturilor abuzuri în convenţie sau în Vente de Protocolalele. Înaltă parte Contractantă se angajează să nu împiedice prin nicio măsură exerciţiul eficace al acestui drept. Buna dimineata, am primit Decizia cas de COJOACAv. ROMANIA [demande no 29831/18] introduite le 13 iunie 2018 in care se invoca ca nu sa respectat articol 35 al 1DIN Conventie, este o Mare eroare pentru ca Decizia Nr 1177 a Inaltei CURTII DE CASATIE SI JUSTITIE in Care sa dat hotararea recursului este Data de 29 Martie 2018, deci sunt 2 Luni si 15 zile, asata insemnind ca sa respectat timpul alocat trimiteri cereri la Curtea Europeana, asta inseamna ca mi sa facut o narod si as dori sa se revizuieasca cererea si dosarul trimis CURTII V – EXPOSÉ de l`objet DE LA REQUÊTE déclaration de l`objet de la demande EXPUNEREA OBIECTULUI CERERII EXPUNEREA PRETINSEI SAU A PRETINSELOR VIOLAR II ALE CONVENTIEI SI/SAU A PROTOCOLALELOR, PRECUM SI A ARGUMENTELOR IN SPRIJINUL ACESTOR interesant ce ziceti, Dar textul CITAT este foarte clar, fara putinta de interpretare sau de aplicare a Conventiei “in spiritul EI”: deciziile de inadmisibilitate se motiveaza (indiferent ca vorbim despre cereri Vadim netemeinice sau nu). Altfel, de ce n-ar putea si instantele romane sa adopte aceasta metoda? Sint destule cazuri in care judecatorii autohtoni constata imediat ca au de-a face cu cereri Vadim neintemeiate; cu toate acestea, Sint exprimer sa-si motiveze hotaririle, inclusiv cele de respingere a cererilor Vadim nefundate. B. la HAUTE PARTIE CONTRACTANTE le haut contractant INALTA PARTE CONTRACTANTA (indiquer. ci-après le nom de l`Etat/des Etats contre le (s) quel (s) la requête est dirigée) (remplissez le nom de l`État (s) contre lequel la demande est dirigée) (Indicaţi aici numele statului/Statelor împotriva căruia/cărora introduceţi cererea) 22. Je déclare en toute conscience et loyauté que les renseignements qui figurent sur la présente formule de requête sont exige. Je déclare par la présente que, au mieux de mes connaissances et de mes convictions, les renseignements que j`ai donnés dans le présent formulaire de demande sont exacts. Declar PE onoare că Informaţiile ce figurează în prezentul formulaire de Cerere sunt exacte.

. Acest articol reprezintă un Interviu acordat de către Andrei Grigoriu, postului Radio România – Antena Satelor http://www.antenasatelor.ro/juridic/consultan%C5%A3%C4%83/1679-cum-se-face-o-cerere-adresata-cedo.html. Cazurile în Care se poate face o Cerere adresată CEDO. Curtea Europeană a Drepturilor Omului a realizat un film Video cu privire la criteriile de admisibilitate. Varianta iniţială fiind în franceză şi engleză, acum acesta este disponibil în 12 versiuni lingvistice, inclusiv în Limba română. Filmul Video, Care durează aproximativ 3 minute, se adresează publicului larg şi prezintă Principalele condiţii necesare pentru a putea aplica la curte. Nerespectarea acestora este motivul pentru care Marea majoritate a plângerilor sunt respinse. 1. Motivarea hotararilor CEDO se realizeaza pentru a servi: 1. instantelor judecatoresti 2.

curtilor constitutionale 3. CJUE 4. puterii Executive 5. puterii législatif o motivare ampla in aceasta situatie de inadmisibilitate Vadim Cui i-ar servi? 2. nu comparati CEDO cu instantele nationale-> instantele nationale motiveaza pentru ca exista CAI de ATAC (la fournir superioara in Grad sau la CEDO) si pentru ca daca nu ar motiva, AR insemna incalcarea articolului 6 CEDO.

Share Button
Posted in Uncategorized.